Tarieven

Prijzen

Hoewel kwaliteit voorop staat, is de prijs natuurlijk ook van belang, daar hoeven we niet omheen te draaien.
Het uurtarief is € 40,00 excl. BTW en € 48,40 incl. BTW.
Dat is op zich duidelijke taal. Aan de andere kant: eigenlijk weet je dan nog niet veel als nog niet boven water is, hoeveel tijd er met het werk gemoeid zal zijn.
Een exacte uitspraak over de uiteindelijke kostprijs kan pas volgen na inventarisatie van het te verrichten werk. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte laten maken.

Wist u dat

Wist u dat... er sinds 1 juli 2009 isolatiewerkzaamheden (uurloon) aan woningen belast worden tegen het gunstige BTW tarief van 9%. Sinds 15 september 2009 geldt deze BTW-regeling ook voor schilder- en stukadoorwerken. De woning moet ouder zijn dan 2 jaar en door particulieren worden bewoond. Deze periode van 2 jaar wordt gerekend vanaf het moment dat de woning daadwerkelijk na de oplevering bewoond is. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw, tuinhekken enz. vallen ook onder het begrip 'woning'. Voorwaarde is wel dat zij zich bevinden op hetzelfde perceel als de woning. Het tarief geld niet voor de isolatiematerialen die worden gebruikt bij de isolatiewerkzaamheden. Alleen als deze minder dan 50% van de totale kosten uitmaken, mogen deze onder voorwaarde ook tegen het verlaagde BTW tarief worden gefactureerd. Meer informatie over werkzaamheden aan woningen vindt u op de website van De Belastingdienst.