banner-over-ons-001

Kablau

Klusbedrijf Kablau is gespecialiseerd in badkamers, schilder-, timmerwerk en vloeren.

Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid, vakmanschap en service in uw belang! Bezoek onze showroom op afspraak.

Over ons

OVER ONS

Klusbedrijf Kablau is opgericht op 14 november 2001 door Carlo Kablau, na eerder werkzaam te zijn geweest bij een aantal aannemers uit de regio.
Hij heeft de stap naar zelfstandig ondernemerschap gemaakt, omdat hij nu zijn eigen ideeën kan tonen in goed overleg met de klant om tot een mooi eindresultaat te komen.
Carlo Kablau is gediplomeerd tegelzetter/timmerman en gespecialiseerd in het maken van badkamers, vloeren, timmerwerken en schilderwerk, maar hij gaat ook andere klussen zeker niet uit de weg.
Hij is aangesloten bij de Vereniging van klussenbedrijven, en bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Tevens is hij gecertificeerd in bedrijfshulpverlening (B.H.V.) en Veiligheids Checklist Aannemers (V.C.A.).
Zijn werkgebied omvat de gehele regio rond Apeldoorn, maar hij heeft een speciale band met Brummen, omdat hij er geboren is.

ADVIES

ADVIES

De aanschaf van een sauna, stoom/douchecabine of spa blijft echter een lastige opgave. Een weloverwogen beslissing die je als klant pas kan nemen als je weet waarover je praat.

Om uw beslissing makkelijk te maken kunt u altijd een afspraak maken om de producten te testen in de showroom.